طرز تهیه پیراشکی کلم
مواد لازم برای تهیه ورقه های کلم پیچ: کلم پیچ بزرگ 1 عدد، برنج 2 لیوان، برنج 1 پیمانه، گوشت چرخ کرده 400 گرم، سبزی سبزی 1 کیلو، پیاز 2 عدد. نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم، پاستا گوجه فرنگی به میزان لازم، روغن به میزان لازم، سرکه، یک لیوان، 2 قاشق غذاخوری شکر، سبزیجات شامل: تره، گشنیز، جعفری، ترخون، مرزه، شوید، نعناع، فلفلطرز تهیه کلم خلال شده: برای تهیه کلم سفید خلال شده، ابتدا لپه ها را بشویید و بگذارید بپزد، سپس کلم ها را پوست بگیرید و بشویید، سپس در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد، آب را روی حرارت بگذارید. وقتی کلم پخته شد بجوشانید. نرم کنید و در آبکش بریزید و بگذارید خنک شوند. وقتی پیازها کمی سرخ شد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم سپس سبزی ها را شسته و خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و بعد از تفت دادن نمک و زردچوبه و رب را اضافه می کنیم و برنج شسته شده را در قابلمه می ریزیم و کمی می گذاریم کنار. نمک تا نیمه پخته شود. لپه را اضافه کنید و هم بزنید. حالا برنج نیم پز را آبکش کرده و در سینی بزرگی بریزید. مواد رست بیف را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پشت کلم پیچ دارای رگه های ضخیم است. مقداری را با چاقو بیرون بیاوریم تا راحت بپیچیم.در ته قابلمه مناسب برای کلم مقداری برگ کلم بریزید سپس بسته به برگ کلم حدود 2 قاشق غذاخوری یا بیشتر از آن برداشته و وسط کلم قرار دهید و مانند سیب زمینی بپزید.یا اگر دوست داشتید به شکل دوک بپیچید تا برگ ها یا دوک ها باز نشوند، وقتی مواد را تمام کردید 2 قاشق غذاخوری روغن جامد و نمک اضافه کنید، اگر روغن مایع بود 2-3 قاشق غذاخوری روی آن بگذارید. کوفته ها را با 4 تا 5 لیوان آب بپزید. اگر برنج خام بود، برای پختن برنج به آب بیشتری نیاز است. در پایان پخت سس دلمه را آماده کنید. سس را روی تمام قسمت های دلمه بریزید تا طعم سس از بین برود در یک کاسه نصف لیوان سرکه و 2 قاشق غذاخوری شکر و 4 قاشق غذاخوری ماکارونی و کمی نمک به مواد اضافه کنید و سس را روی همه چیز بریزید. کوفته ها اگر ترش دوست دارید می توانید شکر کمتری اضافه کنید، اگر شیرین است به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید شکر بیشتری اضافه کنید، در پایان پخت سس را اضافه کنید، سس را در ربع آخر پخت اضافه کنید. امیدوارم این دستور تهیه کلم خلال شده خوشمزه را دوست داشته باشید.* برای تهیه کلم بروجردی خلال شده به روش زیر عمل کنید اما از رب گوجه فرنگی در سس استفاده نکنید. .