طرز تهیه ادویه مرغ
گوشت مرغ یکی از انواع گوشت هایی می باشد که زیاد استفاده می شود. مرغ را می توان در پخت غذاهای گوناگونی به کار برد. ولی چیزی که می تواند مزه بی نظیری به این غذاها بدهد، ادویه ویژه مرغ می باشد.
مواد لازم برای ادویه مرغ
– پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق سوپخوری
– پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق سوپخوری
– تخم گشنیز ۵ قاشق سوپخوری
– هل سبز ۳ رقم (اگر هل درشت و دانه دار می باشد ۲ رقم کافی می باشد )
– زیره سبز آسیاب شده ۲ قاشق سوپخوری
– زردچوبه ۲٫۵ قاشق سوپخوری
– نمک دریا ۱/۲ قاشق چایخوری
– نمک آشپزخانه ۱ قاشق سوپخوری
– پودر پیاز ۱٫۵ قاشق سوپخوری
– پودر سیر ۱ قاشق سوپخوری
– دارچین ۱٫۵ قاشق سوپخوری
– زنجبیل ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه ادویه مرغ
طرز تهیه ادویه مرغ
ظرفی را با حرارت ملایم گرم کنید. دانه گشنیز را داخل کاسه بریزید و ۱ لحظه داغکردن دهید. حرارت باید ملایم باشد و هر ۱۰ ثانیه ادویه هم بخورد تا نسوزد. آنگاه دانه هل را افزایش کنید و ۳۰ ثانیه داغکردن دهید. گشنیز و هل را آسیاب کنید.
دوباره تابه را گرم کنید و حرارت را ملایم کنید. پودر گشنیز و هل آسیاب شده را داخل تابه بریزید. دیگر ادویه ها را هم بیفزایید و در تابه روی حرارت ملایم مخلوط کنید. تابه را خاموش کنید احتیاجی نیست ادویه ها داغکردن بخورد.
تنها در حد مخلوط کردن آنها با هم روی حرارت ملایم گرما ببینند کافی می باشد. ادویه آماده می باشد. باید آن را در کاسه دربسته استوار نگهداری کنید.
چنانچه دوست دارید ادویه کاملا پودر باشد می توانید در این مرحله هم چند پالس کوتاه آن را آسیاب کنید.
ادویه مخصوص مرغ