طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز

کیک گردویی با اسانس موز, پخت کیک گردویی مناسب برای: جشن تولد، آماده سازی: 45 دقیقه، پخت: 30 دقیقه، مواد لازم برای 5 نفر: 4 عدد تخم مرغ، وانیل، 1/2 قاشق چایخوری اسانس موز، 1 قاشق غذاخوری شکر، 1/2 فنجان شیر، 1 فنجان خرد شده گردو، کره یا روغن مایع ۱ پیمانه، آرد الک شده ۳/۴ پیمانه، بیکینگ پودر ۱/۲ پیمانه ۱/۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: کره را با شکر مخلوط کنید تا کاملا سفید و کشدار شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. اسانس وانیل و موز را اضافه کنید سپس سه برابر آرد الک شده را به همراه پودر بسته بندی به مواد اضافه کرده و مواد فوق را اضافه کرده و هم بزنید سپس شیر را به آرامی در این مرحله اضافه کنید تا مخلوطی مایع و روان به دست آید. 3/4 مغزها را به مواد اضافه کنید و در قالبی که قبلا چرب کرده اید بریزید. فر را با دمای 180 درجه گرم می کنیم و قالب را به مدت 25 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کیک کاملاً ببندد.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …