طرز تهیه کیک اسفناج

درست کردن کیک اسفناج,نحوه پخت کیک اسفناج طرز تهیه کیک اسفناج

مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج: تخم مرغ 3 عدد، آرد، دو لیوان شکر، یک لیوان روغن، نصف لیوان پوره اسفناج، یک لیوان مایه خمیر شیمیایی، دو قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق غذاخوری مشک گلاب.

طرز تهیه کیک اسفناج : امروز با همین روش کیک درست کردم زرده و سفیده رو جدا کردم انقدر زدم که از جای تیغه های همزن بیرون بیاد بعد با شکر هم زدم مثل خامه بود، زرده ها رو با هل و روغن زدم و کم کم سفیده ها رو اضافه کردم، بعد یک لیوان پوره اسفناج و در آخر دو لیوان آرد، دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر الک کردم و هم زدم. با مقداری میله سپس آن را در قالب چرب شده می گذاریم و به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه می گذاریم نکات پخت کیک اسفناج: اسفناج ها را با کمی آب به مدت ده دقیقه روی آتش می گذارم تا بپزد. . با خنک شدن در مخلوط کن ریختم و پوره کردم و به مواد کیک اضافه کردم.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دسر شب یلدایی به شکل آدم برفی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …