مواد لازم: آلو سیاه یک کیلو، شکر یک کیلو، 2 لیوان آب، روش پخت: برای این مربا از آلوی سفت و زیبا ترجیحا ساقه دار استفاده کنید. مقداری آب جوش روی آلوها بریزید و سپس آنها را در آب سرد قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود. اگر دم آنها جدا نباشد بهتر است. MASNAIMG 1 حالا آلوها را در یک کاسه لعابی می ریزیم و روی آن شکر می پاشیم و 4 یا 5 ساعت می گذاریم تا آبکش شود. MASNAIMG 2 آلوها را برداشته و شکر آب شده را با 2 لیوان آب حرارت دهید تا شربت کمی غلیظ شود. آلوها را داخل شربت بریزید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه اما بدون له شدن بپزد (زمان پخت بستگی به سفت بودن آلوها دارد). .
برچسبآموزش آشپزی پخت انواع مربا پخت مربا آلو سیاه درست کردن مربا آلو سیاه سایت آشپزی طرز تهیه مربا آلو طرز تهیه مربا آلو سیاه طرز تهیه مربای آلو سیاه مواد لازم برای تهیه مربا آلو نحوه درست کردن مربا آلو سیاه
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه انواع غذای کامل با پنیر صبحانه
خانه/آموزش آشپزی/طرز تهیه انواع غذای کامل با پنیر صبحانه آموزش …