طرز تهیه: 5 دقیقه زمان انتظار: 15 دقیقه کل: 20 دقیقه مواد لازم: شکر 1/3 پیمانه آب 1/3 پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری آب شکر نصف قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده 1 و نیم قاشق چایخوری دارچین 1/4 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده جوز هندی کمی آسیاب شده کمی ماهی خال مخالی طرز تهیه: 1. آب و شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربتی شفاف درست شود. وانیل، شربت شکر و ادویه ها را در آن ریخته و مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و 3 دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی غنی تبدیل می شود. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا آماده استفاده شود. 3. برای تهیه لاته: 60 گرم قهوه داغ یا 1 فنجان اسپرسو داغ را با 180 گرم شیر کم چرب گرم شده مخلوط کنید. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. سعی کنید و اندازه ها را تنظیم کنید. آن را با خامه تازه زده شده، دارچین، جوز هندی یا تکه های زنجبیل کریستالیزه تزئین کنید. .
برچسبآموزش آشپزی درست کردن انواع شربت درست کردن شربت زنجبیل درست کردن لاته سایت آشپزی طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته طرز تهیه لاته مواد لازم برای شربت زنجبیل نحوه درست کردن شربت زنجبیل
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه انواع غذای کامل با پنیر صبحانه
خانه/آموزش آشپزی/طرز تهیه انواع غذای کامل با پنیر صبحانه آموزش …