طعم ترشی آجیل شیرین است به سلیقه خود می توانید مقدار برگ زردآلو و سرکه را کم و زیاد کنید مواد لازم: بادام هندی 200 گرم بادام 200 گرم گردو 200 گرم پیستا 200 گرم گرم برگ زردآلو، 250 گرم آب جوشیده و نصف فنجان (600 میلی لیتر) (سه و نیم پیمانه سرکه سفید (600 میلی لیتر)، چند تکه دارچین و نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: تمام مغزها را خیس کنید. جدا در آب و پوست آن را جدا کنید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا کاملا خشک شوند برگها را به مدت 1 شب در آب جوش خیس کنید تا کاملا نرم شوند سپس سرکه را اضافه کرده و تابه را روی آتش بگذارید تا مدتی بجوشد. چند دقیقه در مخلوط کن بریزید و پوره کنید تا به شکل سس درآیند سپس ادویه و مغزها را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از خنک شدن خیارشور را در یک لیوان تمیز و در یخچال نگهداری کنید. : 1- همه آجیل ها حتما خام مصرف شوند 2- طعم این ترشی شیرین است، می توانید به ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه را کم و بیش اضافه کنید. .
برچسبآجیل های مخصوص ترشی آموزش آشپزی تصاویر ترشی آجیلی تهیه ترشی آجیلی تهیه ترشی با آجیل تهیه ترشیجات درست کردن ترشی آجیلی سایت آشپزی طرز تهیه انواع ترشی طرز تهیه ترشی آجیل طرز تهیه ترشی متفاوت مواد لازم برای ترشی آجیلی نکاتی برای تهیه ترشی آجیلی
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه انواع غذای کامل با پنیر صبحانه
خانه/آموزش آشپزی/طرز تهیه انواع غذای کامل با پنیر صبحانه آموزش …