طرز تهیه مربای گلرنگ خوشمزه
تازه گل گاوزبان تازه را در نصف لیوان آب بریزید و بگذارید 1 تا بماند. 2 ساعت و گلبرگ ها کاملا پخته می شوند.شکر و 2 پیمانه آب را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود.گل گاوزبان خشک را به شهد اضافه کنید.لیمو را از وسط نصف کرده دانه ها را بردارید و بجوشانید تا به غلظت مناسب برسد.شعله را خاموش کرده و لیمو را بردارید. از مارمالاد گرفته و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. مربای گل گاوزبان خشک، مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی مواد لازم برای مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی 2 لیوان شکر، 2 لیوان لیمو عمانی، 2 گلچه، 250 گرم آبلیمو تازه، 1 قاشق چایخوری آبلیموی تازه در صورت نیاز ، 1 شب در آب سرد خیس کنید تا کثیفی ها کاملا پاک شوند. سپس با 1 لیوان آب بجوشانید تا کاملا نرم شود، لیموها را چند ساعت قبل خیس کنید، برای تهیه شربت، 1 پیمانه آب شکر را روی حرارت ملایم بجوشانید، لیموها را با چنگال سوراخ کرده و به شربت اضافه کنید. و به جوشاندن شربت ادامه دهید.گل گاوزبان را به همراه آبی که در آن جوشانده است به شربت اضافه کنید و 20 دقیقه بجوشانید.در این مدت شربت را هم نزنید تا بعدا شیرین نشود.لیمو عمان را برداشته و آب لیموی تازه را به مربا اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه حرارت را خاموش کنید، در صورت تمایل می توانید عصاره هل یا وانیل را به این مربا اضافه کنید. .