با هندوانه قرمز می توانید طبق دستور زیر سس بسیار غنی درست کنید و روی سالاد سبزیجات بریزید و از طعم آن لذت ببرید. دستور زیر برای 2 کاسه است. زمان مورد نیاز: 15 دقیقه مواد لازم برای سرکه هندوانه: خلال هندوانه بدون هسته 1 پیمانه توت فرنگی نصف شده 1 پیمانه سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چایخوری طرز تهیه سرکه هندوانه: ترکیبی از هندوانه و شکر و توت فرنگی پوست پرتقال را در یک لیوان میکسر ریخته و آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود. باید بلافاصله سرو کنید چون بیشتر از 3 روز در یخچال قابل نگهداری نیست. قبل از مصرف آن را خوب تکان دهید. اطلاعات تغذیه ای این سس: 11 کالری، 0 گرم چربی اشباع، 0 گرم چربی اشباع، 0 گرم کلسترول، 0 میلی گرم سدیم، 1 میلی گرم فیبر، 0 گرم پروتئین، 0 گرم.
طرز تهیه سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات
سرکه هندوانه یک سس خوشمزه مناسب برای سالاد سبزیجات است.